Zoeken
Menu
Wc-bedieningsplaten: “Afgeronde hoeken, hoogwaardige materialen" Foto: persbericht Viega

“Afgeronde hoeken, hoogwaardige materialen en een herkenbaar designelement”, daar wil Viega de wc-bedieningsplaten van voorzien. Het bedrijf komt met verschillende producten. Naast de handmatig bediende Visign for More 105 is ook de contactloos bediende uitvoering Visign for More 105 sensitive leverbaar.

Het bedrijf wil graag de actuele designtrends voor het ontwerp van badkamers verder toevoegen aan de badkamer. Om die reden is Viega een samenwerking aangegaan met Artefakt design uit het Duitse Darmstadt. De materialen, glas en aluminium, moet bijdragen aan een langdurige kwaliteit die wordt gecombineerd met een hoge hygiëne. De wandopbouw van beide Visign for More 105-varianten bedraagt in de glasuitvoering acht millimeter, in de uitvoering met aluminium 4,5 millimeter.

Speciale spoeltechniek

“Zowel bij de handmatige als contactloze bediening maakt Viega wederom gebruik van de bewezen bedieningskabeltechniek. Bij de Visign for More 105 sensitive wordt deze gecombineerd met de bekende elektronische, contactloze spoeling.” Daarbij kan worden gekozen voor een voeding door middel van netspanning of een batterij.

Makkelijk spoelen

Het spoelen van het toilet wordt eenvoudig. Bij de Visign for More 105 met handmatige spoeling volstaat een lichte druk op het drukvlak van de bedieningsplaat. Daarbij kan de gebruiker kiezen voor een volledige spoeling of een waterbesparende spoeling

Ook interessant