Zoeken
Menu
TECElux WC-terminal met Design+ Foto: TECE

Op de beurs spraken we ook met TECE. Daar zagen wij hun nieuwe, innovatieve toilet: TECElux. Dit is een multifunctioneel toilet. Het bevat geurafzuiging, aanraakbediening, duospoeltechniek en het mooi is, het is zeer gemakkelijk in hoogte verstelbaar.

Met een paar kleine handelingen verschuift u het doorspoelsysteem naar boven en naar beneden. TECE toont daarnaast dat functie en design in dit product goed samengaan. Het design is namelijk erg smaakvol. 

Doorspoelen werkt door middel van een lichte aanraking, en binnen een afstand van 10 mm is zelfs een aanraakvrije spoeling mogelijk. Dit is door middel van een infraroodsensor met autofocus. Door de sen-Touch -elektronica is het comfort aan te passen aan individuele voorkeuren. Dit gebeurt via een toetsenpaneel. Functies die programmeerbaar zijn, zijn o.a.: looptijd van de geurafzuiging, intensiteit van de geurafzuiging en de schoonmaakfunctie.

Verder wordt gebruik gemaakt van het luchtfiltersysteem “Ceramic-air”. Geur wordt afgezogen en gereinigde lucht wordt teruggevoerd. Het luchtfiltersysteem begint wanneer er iemand dichtbij komt en stopt automatisch na looptijd. 
 
TECElux kan zoals eerder vernoemd wordt aangepast op hoogte. Dit kan met een stelspindel over een afstand van 8 cm traploos worden ingesteld. Ten slotte zorgt de smart-Connect-techniek ervoor dat het technische gedeelte gemakkelijk en snel bereikbaar is, zelfs al is het niet zichtbaar.
 
TECE vervaardigd en verhandeld hoogwaardige installatietechnische systemen en legt daarbij de focus op duurzaamheid. TECE levert naast TECElux: leidingsystemen, voorwandsystemen, spoeltechniek, douchegoten, vetafscheiders en vloerverwarming.
 
TECE heeft een breed scala aan bedieningsplaten met verschillende fronten en uitstraling:
  • TECEsquare metaal en glas: extra vlak front van metaal of glas waardoor de bedieningsplaat volledig op gaat in de badkamer. Het glasmodel is in wit, zwart en groen verkrijgbaar en met verschillende toetskleuren.
  • TECEloop glas en kunststof: zijn bedieningsplaten van glas en kunststof die qua vorm tot een minimum gereduceerd zijn.
  • TECEloop modulair systeem: bestaat uit een standaard assortiment van 8 verschillende bedieningselementen en 13 kleurrijke frontplaten.
  • TECEplanus roestvaststaal: bedieningsplaat van roestvaststaal. Is vandaalbestendig en door vastmaken met een verborgen bevestigingsschroef erg beschermd tegen diefstal.
  • TECEplanus: elektrische bedieningsplaten met IR-sensor
  • TECEambia kunststof: deze bedieningsplaat met enkel- of duospoeltechniek is de universele standaard in kunststof. Er is ook een antibacterieel uitgevoerde versie.
  • TECEbase: straks en rechthoekig design van kunststof. Universeel inzetbaar.

Ook interessant