Zoeken
Menu
TECE introduceert wc zonder sproeifunctie

Naast douche-wc TECEone introduceert TECE nu ook een wc zonder sproeifunctie. Met hetzelfde design en andere functies. De eigenschappen zorgen voor installatiegemak en tijdwinst. De consument kan rekenen op een hygiënisch randloos toilet, een hoogwaardig design, een ergonomische bril met softclose functie en duurzaam gebruik van water.

De nieuwe toiletpot van TECE  heeft hetzelfde design als de douche-wc TECEone. Zo kunnen badkamerontwerpers de wc’s in de badkamers en toiletten makkelijk op elkaar afstemmen. Kies bijvoorbeeld voor een TECEone douche-wc in de badkamer en het standaard TECEone toilet in het gastentoilet.

Installatiegemak

De toiletpot wordt geleverd als compleet pakket. Direct klaar voor installatie en door één man te installeren. De bevestiging van de zitting is in het keramiek meegegoten en wordt in de fabriek uitgelijnd. Hierdoor is de tijdrovende klus van het afstellen van de wc-bril verleden tijd. De meegeleverde montage set maakt de installatie nog eenvoudiger.

Altijd stabiel zitten

De ergonomisch wc-bril zorgt voor zitcomfort en is eenvoudig te reinigen. Dankzij de slimme bevestiging met ingezette bouten die permanent in het keramiek zijn meegegoten, is de zitting zeer stabiel.

Duurzame spoeling

Het compacte diepspoeltoilet is randloos (rimfree) en heeft een geïntegreerde spatbescherming. De waterbesparende duospoeltechniek zorgt ervoor dat de TECEone een duurzame keuze is. Ook de mogelijkheid tot het instellen van een kleinere volspoeling (4,5 of 6 liter) draagt daar aan bij.

Hygiënisch

Het randloze keramiek wordt effectief en krachtig uitgespoeld en de zitting kan eenvoudig worden verwijderd. Dit is hygiënischer en bespaart de gebruiker veel tijd met schoonmaken.

Ook interessant