Zoeken
Menu
​Sealskin lanceert nieuwe serie douches Foto: persbericht Sealskin

Sanitair bedrijf Sealskin heeft een nieuwe serie douches gelanceerd. Het bedrijf legt met de nieuwe serie vooral de nadruk op het gebruik van de douches waarbij de klant kan kiezen tussen draai-, schuif-, vouw- en pendeldeuren.

Eén van de voorbeelden is het type Duka 1200. “Het design van de duka 1200 douches kenmerkt zich door de grote transparantie, eenvoud en moderne strakke belijning. Het fraaie en functionele ontwerp komt tot uiting in de kleinste details. Zo is de handgreep geïntegreerd in het magneetprofiel, wat niet alleen mooi is maar ook nog eens ideaal bij het schoonmaken. Het glas is immers vrij van onderbrekingen.”

Altijd een oplossing

De douche kan door vele standaard breedtematen worden geplaatst op veel verschillende hoeken of nissen. Doordat er meerdere modellen zijn, is er volgens Sealskin altijd wel een oplossing. “Zo zijn vouwdeuren of pendeldeuren die naar binnen en buiten open kunnen en beperkte ruimte innemen ideaal voor de kleinere badkamer. Met een brede schuifdeur creëert u juist weer heel eenvoudig een royale douche met ruime instap. Uw gebruiks- en onderhoudsgemak zijn gegarandeerd door slimme technieken als los te koppelen schuifelementen en scharnieren met instelbaar auto-close systeem.”

Glaswand

De klant kan uit veel verschillende soorten glas kiezen zoals helder glas, maar ook in chinchilla figuurglas of met semi- gesatineerd glas, waarbij een keramische zeefdrukband midden op het glas is aangebracht.

Ook interessant