Zoeken
Menu
Sanitair in 2019: what’s new? Beeld: Sphinx

De ISH noviteitenshow in Nieuwegein bood afgelopen week weer een overzicht van alle Nederlandse sanitairnoviteiten. In de Beursfabriek in Nieuwegein zag je een deel van de nieuwigheden die ook verschenen op de ISH Frankfurt in maart. Gemist? Hierbij een kort overzicht van nieuwe en vernieuwde producten.

Villeroy & Boch presenteerde de nieuwe mainstream collectie Collaro. Bijzonder hier aan is dat voor het eerst het keramische materiaal TitanCeram is toegepast bij een mainstream collectie. Collaro is een collectie van goede kwaliteit met een mooi, tijdloos design en heeft een aantrekkelijke prijsstelling. Met een ruime keuze aan 15 wastafels biedt Collaro een oplossing voor elke stijl en ruimte. De wastafelmeubels zijn in 10 trendy kleuren verkrijgbaar en ook van de baden zijn er verschillende varianten.

Lees ook: Slimme oplossing voor vrijstaand bad


Beeld: Villeroy & Boch


Unieke inloopdouches

Sealskin introduceert de nieuwe inloopdouche Libero 400, óók voor de kleinere badkamer. Deze moderne inloopdouches zijn praktisch in gebruik; tijdens en na het douchen. De Libero 4000 inloopdouches zijn na gebruik volledig op te bergen. Door de positie van het intelligente scharnier vouwt de inloopdouche weg, zonder dat de glaswand tegen de kraan aan stoot. De kraan is netjes ‘verborgen’ achter het glas. De inloopdouches beschikken over een auto-close scharniertechniek, waardoor de douche altijd in een perfect rechte lijn staat. De geïntegreerde parkeerfunctie in de scharnierarm houdt de douche, wanneer deze opgeborgen is, netjes op zijn plaats. De modellen kunnen in diverse glassoorten, waaronder spiegelglas, worden uitgevoerd met mat zilveren en zilverhoogglans profielen.


Beeld: Sealskin

Vernieuwde douchewc

Geberit toonde de nieuwe AquaClean Sela douchewc. Deze werd in 2013 geïntroduceerd als de eerste douchewc, die er qua ontwerp uitzag als een normaal toilet. Geberit lanceert nu de nieuwe AquaClean Sela douchewc met een eleganter uiterlijk en nieuwe en verbeterde functies voor extra comfort. Naast de WhirlSpray douchetechnologie is nu ook de geruisloze en waterbesparende TurboFlush spoeling toegepast en is het closet spoelrandloos.

Lees ook: Iedereen aan de douche-wc? 


Beeld: Geberit


Individuele badkameroplossingen

Sphinx presenteerde op de ISH noviteitenshow de badkamerserie Sphinx Acanto. Deze badkamerserie biedt door de veelzijdigheid en modulaire opbouw veel ruimte voor individuele badkameroplossingen. Dit uit zich onder meer in de mix van materialen, de uitgebreide keuze aan kleuren en het brede assortiment aan wastafels, badkamermeubels, spoelrandloze Rimfree® closets, bidets en baden. Hierdoor is Sphinx Acanto geschikt voor zowel kleine als grote badkamers en toiletruimtes.


Beeld: SphinxOok interessant