Zoeken
Menu
Pot en bril in één doos

Geberit lanceert de Geberit WC Pack. Waar normaal het closet en de zitting apart besteld worden, zitten deze nu beiden in één doos. Hierdoor is er 100% zekerheid, dat deze twee producten naadloos op elkaar aansluiten.

Geberit heeft speciale 'packs' ontwikkeld waarbij potten en brillen in één verpaking zitten voor de volgende modellen: Geberit 280 Basic, 280 Basic Rimfree, 300 Rimfree, Renova Compact Rimfree en iCon Rimfree. 

Sinds 1 april 2020 zijn Sphinx en Geberit één merk: Geberit. De Sphinx series worden vanaf dat moment Geberit series. Naast de merkverandering blijft veel bij hetzelfde. Enkele Sphinx series zullen een andere naam krijgen. Zo wordt Sphinx 345 voortaan Geberit iCon. En biedt Geberit Renova Compact het alternatief voor Sphinx 320 XS.


Net als de Sphinx series zijn de Sphinx Packs per 1 april vervangen door de Geberit Packs. Ook hier meent Geberit dat het samen verpakken van alle losse onderdelen veel voordelen oplevert. 

Om de wc-potten aan de man te brengen begint Geberit per 1 april met een speciaal spaarprogramma waarbij de installateur met elke Geberit Pack spaart voor sportieve en lifestyle cadeaus, variërend van een BBQ en draadloze earpods tot aan een dumbbell en een AB buiktrainer. 


Ook interessant