Zoeken
Menu
Ook SKH Essen wordt verplaatst wegens virus

Ook de SHK in het gaat deze maand niet door. De beurs die van 10 tot 13 maart gepland stond in het Duitse Essen, wordt verplaatst naar 1 tot en met 4 september 2020.

Dit heeft beursorganisator Messe Essen besloten, nu het coronavirus meer voet aan de grond krijgt in Europa. Op de SHK staan ongeveer 500 bedrijven. Vanuit Nederland is de beurs vooral populair vanwege het grote badkameraanbod, dat bijna de helft van het beurscomplex beslaat. Duizenden installatieprofessionals uit Nederland bezoeken de tweejaarlijkse beurs in het Ruhrgebied.

Eerder al werden de beurzen Mostra Covegno in Milaan, en Light + Building in Frankfurt naar het najaar verschoven. “De gezondheid van bezoekers, standhouders en personeel staat boven alles”, zegt Oliver Kuhrt namens beursorganisator Messe Essen in een verklaring.

Drukke september

September wordt daarmee een drukke beursmaand. De SHK wordt van 1-4 september gehouden, 8 tot en met 11 september is de Mostra Covegno in Milaan, 8-10 september is de Installatie Vakbeurs in Hardenberg en de tweede helft van de maand staat Light + Building gepland.

Ook interessant