Zoeken
Menu
Nieuwe TECE douchegoot voor maximale hygiëne

TECE introduceert de nieuwe generatie douchegoten TECEdrainline-Evo. Bij deze douchegoten zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd die resulteren in hygiëne, installatiegemak en zekerheid.

Al eerder verfijnde TECE de vormgeving van de douchegoten TECEdrainline. Preciezere hoeken en smallere randen geven de goten een mooi en strakker aanzien. De binnenzijde van de goten is drie dimensionaal aflopend en glad gepolijst, zodat water altijd goed wegstroomt. Deze constructie en het feit dat er geen sprake is van kieren en naden zorgt voor een hoge hygiëne en meer schoonmaakgemak. De nieuwe serie TECEdrainline-Evo douchegoten is voorzien van een capillairbeschermingsrand en een optionele secundaire ontwatering. Dit voorkomt het binnendringen van vuil en zeepresten onder de tegels.

Het afdichtingsmanchet, die voorheen los werd geleverd, is nu af fabriek voor gemonteerd. Dit betekent voor de installateur een snellere montage, een betere afdichting en minder faalkosten. Om beschadigingen en bouwvuil te voorkomen wordt de douchegoot geleverd in een beschermhoes. Tot slot voldoen de douchegoten TECEdrainline-Evo aan de hoge normen DIN EN 1253 en DIN 18534 en zijn ze voorzien van een originaliteitszegel, die handelsfraude moet voorkomen.

Douchegoten bieden verrassende mogelijkheden voor nieuwe ontwerpen en zijn met alle vloerafwerkingen te combineren. De afvoer van de douche is overal mogelijk. Starre begrenzingen zijn er niet meer. Het geeft de gebruiker veel bewegingsvrijheid en een barrièrevrij vloeroppervlak. Dat is niet alleen comfortabeler maar ook veel veiliger, zeker voor mensen die minder goed ter been zijn.

Voor de verschillende interieurstijlen kunnen alle TECEdrainline goten worden gecombineerd met diverse designroosters van duurzaam roestvast staal en strakke roosters van echt glas. Daarnaast zijn er goten waarin tegels kunnen worden geplaatst en speciale goten voor natuurstenen vloeren. Bij natuurstenen vloeren is slechts een kleine spleet te zien, de vloer lijkt één geheel.

Ook interessant