Zoeken
Menu
Nieuwe douchecabines blikvanger in de kleinere badkamer Bron: HSK Duschkabinenbau KG

De badkamer van nu was vroeger maar een eenvoudige wasruimte. Op diezelfde kleine oppervlakte willen klanten nu vaak het maximale comfort. HSK Duschkabinenbau KG ontwikkelde daarom nieuwe douchecabines met handige draaivouwdeuren en frameloze douchewanden.

Een royale douche is niet voor iedereen de realiteit. Daarom ontwikkelde HSK douche-oplossingen voor kleine badkamers: het nieuwe Atelier Plan en Atelier Plan Pur. Met een hoekinstap of draaideur biedt Atelier Plan maximale ruimte. Ook lijkt de badkamer optisch groter. Het heldere uiterlijk, de filigrane scharnieren en de grepen ogen daarnaast heel aantrekkelijk. De Atelier Plan draaivouwdeuren zorgen voor een maximaal grote instap. Ze kunnen samengevouwen worden en naar binnen of naar buiten worden gedraaid. De douchecabine van Atelier Plan Pur heeft frameloze douchewanden die zorgen voor een moderne look.

Netjes en betrouwbaar

De 8 mm dikke glaselementen zorgen voor een modern en licht uiterlijk. Een magneetsluitstrip zorgt er bij Atelier Plan en Atelier Plan Pur in combinatie met de ergonomisch elegante grepen voor, dat de deuren van veiligheidsglas netjes en betrouwbaar sluiten. Daarbij is de dubbelzijdige stanggreep ideaal en zorgt de bediening voor maximaal comfort. Het nieuwe Atelier Plan-scharnier geeft het de deuren een bijna gewichtloos aanzicht. Het sluit binnen vlak met het glas aan waardoor het bovendien eenvoudig te reinigen is.

Atelier Plan Pur biedt een muurbeugel, die heel eenvoudig is te monteren en de glaselementen stevig en stabiel op de plaats houdt. De binnenkant, die ook vlak met het glas is, garandeert een eenvoudige reiniging en gemakkelijk onderhoud. De douchecabine wordt afgerond met het standaard lift-mechanisme, dat de hantering prettiger maakt. De nieuwe stabilisatiebeugel is parallel aan het glas aangebracht, zodoende zijn er in het interieur geen storende steunen. Optisch perfect afgestemd op de fijne lijnen, biedt het de glaselementen tegelijkertijd een veilige houvast.  Ook interessant