Zoeken
Menu
Nieuwe baden zijn minimalistisch en vrijstaand Bron: Luca Sanitair

Luca Sanitair is gespecialiseerd in onder andere vrijstaande baden, opzetwastafels en fonteinen. De sanitair groothandel komt nu met een flinke uitbreiding wat betreft de vrijstaande baden. Na jaren van ontwikkeling komen er twee mat witte vrijstaande acryl baden op de markt en wordt het assortiment uitgebreid met een aantal andere varianten die inspelen op de laatste trends.

Luca Sanitair had tot nu toe alleen glans witte acryl baden in het assortiment. Vanaf 2019 zijn twee verschillende mat witte acryl baden en één mat wit inbouwbad leverbaar. De nieuwe baden hebben een mat witte coating over het acryl, waardoor het design er zeer strak uit ziet zonder oneffenheden. Verder hebben de nieuwe mat witte baden een ingefreesde overloop. Hierdoor is een clic-clac waste mogelijk in geborsteld nikkel, mat zwart of mat wit voor een nog strakker design. De standaard uitvoering is in chroom.


Minimalistische vrijstaande baden

Een trend die steeds meer voorkomt in de sanitair branche is een minimalistische uitstraling in de badkamer gecombineerd met design. Luca Sanitair heeft daarom een aantal baden ontwikkeld waarbij dit goed zichtbaar is. Vrijstaande glans en mat witte acryl en solid surface baden met een dunne rand zijn aan het assortiment toegevoegd. Het nieuwe vrijstaande bad zal als eyecatcher fungeren in de badkamer.


Ruimte besparen 

Een half vrijstaand bad heeft bijna dezelfde uitstraling als een vrijstaand bad, alleen zorgt dit voor ruimtebesparing in de badkamer. In een kleine badkamer zal een vrijstaand bad bijna nooit passen en daarvoor is een hoekbad dan ook een prima oplossing. Twee verschillende uitvoeringen (rechts of links afgerond) zijn toegevoegd aan het assortiment, zodat het bad strak in de hoek past.


Ook interessant