Zoeken
Menu
Maak van je toilet hét perfecte plaatje Bron: Geberit

Bij het ontwerpen van de toiletruimte wordt vaak nagedacht over tegels, de kleurstelling, het closet en de stijl van de accessoires. Maar de grootste indruk maak je waarschijnlijk met iets onverwachts… de bedieningsplaat!

Tijdens een bezoek aan het toilet gebruikt iedereen de bedieningsplaat om door te spoelen. Dus waarom maak je er niet wat bijzonders van, dacht Geberit. Je kan nu bedieningsplaten maken met je eigen foto erop of door de wandbekleding door te trekken. Op de website maakjeeigenbedieningsplaat.nl kan je kiezen uit drie type bedieningsplaten, te weten de Geberit Sigma21, Sigma50 en de Sigma70.

Het perfecte plaatje

Op de speciale website maakjeeigenbedieningsplaat.nl creëer je in drie stappen je persoonlijke toiletbediening voor een uniek ingerichte toiletruimte. 
1. upload je afbeelding of ontwerp
2. Bevestig de uitsnede
3. Bestel jouw persoonlijke bedieningsplaat. 
De website bevat ook een beeldengalerij, waaruit een passende afbeelding gekozen kan worden.

Steengoed

Naast een foto is het ook mogelijk de Sigma21, Sigma50 en de Sigma70 zelf in te leggen met een materiaal naar keuze, zoals de wandtegel, natuursteen of een ander materiaal. Afhankelijk van deze keuze, laat je de bedieningsplaat opgaan in de wand, waardoor deze niet meer opvalt, of geef je de plaat nét dat accent, waardoor de toiletruimte een echte eyecatcher rijker is. De drie type bedieningsplaten zijn ook verkrijgbaar in diverse standaardkleuren en -materialen.

Ook interessant