Zoeken
Menu

Sinds 4 oktober 1993 is deze coöperatieve vereniging actief met als doel samen reclameactiviteiten ontplooien onder een gezamenlijke noemer: Sanidrõme. In de loop van de tijd hebben meerdere bedrijven zich aangesloten bij de vereniging waardoor er nu een landelijk netwerk is van 25 installatiebedrijven met badkamershowroom.

Sanidrõme viert nu haar 20-jarig bestaan. De ervaring en het vakmanschap van de bij Sanidrõme aangesloten bedrijven staan garant voor “de betere badkamer”: een gedegen en maatwerk advies, creatief ontwerp en vakkundige installatie. Naast een uitgebreid pakket aan landelijke reclameactiviteiten laten de aangesloten bedrijven zich ontzorgen op het gebied van marketing en regionale reclameactiviteiten.

Wie jarig is trakteert en daarom is de maand oktober uitgeroepen tot jubileummaand. De aangesloten bedrijven voeren gedurende die maand een aantal exclusieve jubileumacties, die onder andere middels een radio-, online-, print- en huis-aan-huis-campagne worden gecommuniceerd.

Ook interessant