Zoeken
Menu
'Harmonieus baden' voor twee met BetteEve

Op basis van de vorm ellips, introduceert Bette een nieuwe serie baden: BetteEve. Bette is bij het ontwerp geïnspireerd door de natuur. "Wat opvalt zijn de organische en zachte lijnen van de badrand die vloeiend overgaan in de elliptische vorm van de binnenzijde van het bad. Alsof de oerkracht van het water het robuuste titaanstaal in miljoenen jaren heeft glad geslepen."

Ontwerper Dominik Tesseraux heeft bij deze serie baden de ellips op moderne en harmonieuze wijze geïnterpreteerd, en de sensualiteit van de ellips in het ontwerp vereeuwigd, zo legt de fabrikant uit.

"Door de vorm van de ellips oogt de serie BetteEve als een natuurlijke bron en nodigt uit tot baden. Dankzij de forse ruimte (180 x 100 cm) is het bad uitermate comfortabel voor twee personen. De symmetrische vorm zorgt ervoor, dat beide personen hetzelfde comfort beleven. De organische en prachtig gevormde rand loopt consequent door en ondersteunt het hoofd en armen op zachte wijze."

Drie modellen

Om tegemoet te komen aan ieders wensen wordt BetteEve geleverd in drie modellen. "De prima donna van deze serie is het vrijstaande model. Door het markante ontwerp een echte eyecatcher. Die extra bijzonder wordt dankzij de keuze uit bijna 400 kleuren en unieke kleureffecten, zoals het glinsterende Midnight en satijnzachte Blue Satin." Voor inbouw levert Bette twee modellen. Een model met rechthoekige randen die harmonieus met een strak lijnenspel kan worden gecombineerd. Dankzij de dunne filigranen rand van 20 mm integreert het bad bijna onzichtbaar in het ontwerp. Doordat de rand doorloopt is dit model eenvoudig schoon te maken. Opspattend water loopt via de rand terug het bad in. 

Ook interessant