Zoeken
Menu
Gouden iF Design Award voor Viega

Tijdens de recente iF Design Award 2020 mocht Viega zich verheugen in een medailleregen: vijf WC-bedieningsplaten en een douchegoot werden bekroond in de categorie Bathroom. Bijzondere waardering voor het design viel de bedieningsplaat Visign for More 202 ten deel in de vorm van het gouden iF Label. Eén jaar na de marktintroductie zijn de noviteiten uit het Visign-programma bekroond met alle bekende designprijzen. De bedieningsplaten werden in samenwerking met ARTEFAKT design ontwikkeld.

Een zeer bijzondere prijs was weggelegd voor de WC-bedieningsplaats Visign for More 202. Deze werd bekroond met het gouden iF label dat dit jaar 75 keer werd toegekend. De jury was vol lof over de afgewogen combinatie van nieuwe elektronische functies en traditionele vormen: “De bedieningsplaat Visign for More 202 toont uitstekend hoe mooi minimalistisch design kan zijn.”

Visign for More 202 behoort daarmee tot de belangrijkste prijswinnaars van het wereldwijd gerenommeerde designlabel. Een eer die in de categorie Bathroom in totaal slechts drie concurrerende inzendingen ten deel viel.

iF Design Award 2020

De WC-bedieningsplaten Visign for More 204, Visign for Style 23 en Visign for Style 24 en de volledig contactloze WC-bedieningsplaat Visign for More 205 sensitive werden onderscheiden met de iF Design Award 2020. Met de onderscheiding voor de nieuwe douchegoot Advantix Cleviva heeft de internationale, onafhankelijke kwaliteitsjury de medailleregen voor Viega compleet gemaakt.

Moderne wellnessbadkamer met Visign

De producten uit het Visign-programma  van Viega bieden oplossingen voor complete badkamerconcepten. Met WC-bedieningsplaten in meer dan 50 designvarianten die standaard in spannende materiaalcombinaties en speciale kleuren verkrijgbaar zijn, kan de badkamer volledig individueel worden  vormgegeven. De bedieningsplaten zijn onderverdeeld in de series Visign for More en Visign for Style.

De nieuwe Advantix Cleviva douchegoot staat ook voor variëteit in het badkamerdesign: de douchegoot kan naar wens tegen de wand of in het tegeloppervlak worden geïnstalleerd.

Dat innovatie en design uitstekend samen kunnen gaan, wordt bewezen door de talrijke designprijzen, zoals de gerenommeerde German Design Award 2020, Red Dot Design Award 2019 en Design Plus powered by ISH 2019.

Ook interessant