Zoeken
Menu
Geberit komt installateurs tegemoet Foto: persbericht Geberit

​Installateurs krijgen het gemakkelijker bij het installeren van de bedieningsplaat Sigma60 van Geberit. De plaat krijgt een nieuw frame. De bedieningsplaat, die volledig in de wand is verzonken, werd in 2011 geïntroduceerd. Geberit maakt de installatie makkelijker doordat een aantal handelingen ,die voorheen moesten worden uitgevoerd, niet meer nodig zijn.

De aanpassingen zorgen ervoor dat het monteren, volgens Geberit, net zo makkelijk is als alle andere bedieningsplaats. Ook kan het product achteraf worden ingebouwd. Dit behoorde eerder niet tot de opties.

Voor alle stijlen

Geberit is content over de aanpassing: “De vlakke bedieningsplaat Sigma60 is een prachtig voorbeeld van een esthetisch product. Verzonken in de wand boven het toilet, gaat de bedieningsplaat op in de sanitaire ruimte. Door de keuze in kleur en materiaal sluit de bedieningsplaat naadloos aan bij iedere gekozen stijl.”

Water besparen en hygiëne

De Sigma60 heeft een waterbesparende 2-toets spoeling en heeft een hoogglans frame. “De toetsen zijn verkrijgbaar in glas - in de kleuren zwart, wit en umbra bruin - of in geborsteld chroom. Een makkelijk te onderhouden anti-vingerafdruk coating zorgt er bij deze variant voor, dat het er altijd schoon en fris uitziet.” 

Ook interessant