Zoeken
Menu
Geberit introduceert nieuwe vloerstaande douchewc

Oudere wc’s en badkamers zijn vaak nog voorzien van een vloerstaand closet. Voor wie niet de hele toiletruimte wil vervangen, maar wel graag wil reinigen met water, is nu de vloerstaande Geberit AquaClean Tuma douchewc de oplossing. Deze douchewc kan namelijk eenvoudig worden toegepast in bestaande situaties.

De vloerstaande douchewc is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, te weten de AquaClean Tuma Classic en de uitgebreidere AquaClean Tuma Comfort. De vloerstaande Geberit AquaClean Tuma is te combineren met de Monolith wc-stortbak.

Door de toevoeging van de vloerstaande Tuma douchewc, is dit compacte model nu ook in oudere situaties te installeren. Naast de complete wandhangende en vloerstaande Tuma douchewc’s biedt Geberit binnen dit model ook een losse toiletzitting met ingebouwde douchefunctie aan. Deze kan op vrijwel alle closetpotten bevestigd worden. 

De AquaClean Tuma Classic biedt volgens Geberit "alle basiseigenschappen van een douchewc, namelijk de douchefunctie inclusief WhirlSpray-douchetechnologie en de spoelrandloze Rimfree toiletpot." De uitvoering Comfort heeft extra comfortfuncties, zoals een aparte ladydouche, een verwarmde toiletzitting, een warmeluchtföhn en geïntegreerde geurafzuiging. AquaClean Tuma Comfort wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening en beide modellen zijn in te stellen en te bedienen met een AquaClean-app.

Is in de oude situatie ook sprake van een duoblok of een hooghangend spoelreservoir? Dan is de combinatie met een Monolith designelement een alternatief. Geberit Monolith is een  wc-stortbak, compact van afmeting en eenvoudig kan worden geïnstalleerd zonder hak- of breekwerk in muren en vloeren. Het reservoir is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer of in de wand verwerkt zit.

Ook interessant