Zoeken
Menu
Dunne badrand en strakke hoeken maken optisch het verschil Tekst en beeld: Bette

De slechts 8 mm filigranen badrand en hoeken onderstrepen de vormgeving van het nieuwe inbouwligbad BetteStarlet Spirit. Dit geeft dit elegante ligbad een onderscheidend design en is ideaal in een moderne architectuur. In combinatie met een wastafel uit dezelfde serie creëer je zo een bijzonder strakke badkamer.

Het ligbad BetteStarlet Spirit is een uitbreiding op de Bette Starlet Collection. Een universeel toegepaste serie met 14 modellen inbouwbaden, semi vrijstaand en vrijstaande ligbaden. Mede door het duurzame geglazuurde titaan-staal is deze serie al 20 jaar een succes. Maar succes kan alleen met innovatie worden voortgezet. Daarom heeft Bette bij dit nieuwe inbouwligbad de badrand gereduceerd van 30 naar slechts 8 mm. Zestig jaar ervaring in  hightech productietechniek en vakmanschap maken dat deze innovatie mogelijk. Daarnaast zijn de hoeken veel strakker door de verkleining van de radius van R20 naar R5. Beide vernieuwingen zetten dit inbouwligbad in een nieuw en toekomstgericht perspectief.

Comfort voor twee

Naast het verfijnde optische design biedt de BetteStarlet Spirit veel comfort. De ligvlakken van de twee modellen, 1.700 x 750 en 1.800 x 800 mm, zijn ruim-schoots geschikt voor twee personen. De afvoer zit dan niet in de weg, want die is in het midden geplaatst. De flinke badranden zorgen voor een goede ondersteuning van de armen en hebben bovendien als voordeel dat er allerlei voorwerpen geplaatst kunnen worden. Brandende kaarsen, gels en shampoo, cosmetica, etc. Het glazuur is hier perfect tegen bestand, ook tegen producten als nagellak en kaarsvet. Als het bad als douche wordt toegepast is er voldoende staruimte. In dat geval kan het glazuur optioneel van extra antislip worden voorzien, zodat uitglijden wordt voorkomen.

Wastafel in bijpassend design

De wastafels van de serie BetteComodo zijn qua design verwant en hebben even-eens de elegante rand van 8 mm. Het inbouwmodel is in drie afmetingen lever-baar: 600 x 495, 800 x 495 en 1.000 x 495 mm. Indien gewenst met een strakke onderbouwkast.

Ook interessant