Zoeken
Menu
Beursnieuws Douchegoten speciaal voor renovaties: R LINE

Voor renovaties van doucheruimtes of badkamers zijn er nu ook douchegoten leverbaar die speciaal voor dit doel zijn ontwikkeld. De roestvrijstalen R-Line goten van Van den Berg Afvoerputten zijn bij uitstek geschikt voor het levensloop bestendig maken van badkamers.

Bij het zestig jaar oude familiebedrijf Van den Berg Afvoerputten staat inmiddels de derde generatie aan het roer. Ze gaan met enthousiasme en vertrouwen de toekomst tegemoet, en nieuwe producten horen daarbij. De R Line serie is daar een voorbeeld van. Vanwege de geringe inbouwhoogte van slechts 65 mm zijn deze roestvrijstalen douchegoten onder andere toepasbaar voor plaatsing in verdiepingsvloeren. De strakke afwerking in de vorm van een gesloten deksel geeft deze douchegoot een ruimtelijk effect. Daarmee is het een ideale douchegoot voor inloop douches! Deze douchegoot is rondom voorzien van een instort flens zodat plaatsing veilig en doelmatig kan plaatsvinden. Een zijuitlaat van 0 40 mm en het uitneembare kunststof waterslot maken deze renovatie douchegoot compleet. Met een breedte van 60 mm en de strakke afwerking middels een gesloten deksel geeft deze douchegoot een ruimtelijk effect. De ideale douchegoot voor inloop douches! De goot is in verschillende lengtes verkrijgbaar, van 600 tot 1000 millimeter. De goten zijn standaard voorzien van een blind rooster en van een zandhuid die zorgt voor een goede hechting aan zandcement. De afvoercapaciteit is dertig liter per minuut. De goten hebben een aardingspunt en zijn door de aanwezige instortankers gemakkelijk te verwerken.

Luxueuze uitstraling 

Het meest opvallende is natuurlijk de uiterst smalle uitvoering maar ook het uitneembare, geheel van ABS kunststof gemaakte geur-slot is een waterdichte en geurvrije innovatie! De standaard uitvoering is voorzien van een rooster met verticale sleufjes, een tweede rooster design is een speciaal gevormd deksel met 1 inlaatsleuf in het midden die voldoende wateropname heeft en het geheel een luxueuze uitstraling geeft. Dit deksel is apart (los) te bestellen. Als opzienbarende derde mogelijkheid is er een geheel teakhouten rooster leverbaar. Dit opmerkelijke rooster heeft dezelfde verticale sleufjes als de RVS standaard uitvoering. Een echte noviteit dus. 

Wereldwijd bekend

Het assortiment van Van den Berg bestaat niet alleen uit douchegoten. Het bedrijf levert ook voor doucheputten, tegelputten en goten, emmerputten, renovatie roosters, balkondoorvoeren, zwembadroosters. Alle producten – waaronder de R Line serie – worden uitsluitend in Nederland geproduceerd, maar ze gaan de hele wereld over. Ze zijn in elf Europese landen te koop, maar ook in het Midden Oosten, in Suriname en op de Nederlandse Antillen zijn meerdere verkooppunten. Het merk staat bekend als om zijn degelijkheid, betrouwbaarheid en korte levertijden.

VSK 2020

VSK 2020

Van 4 t/m 7 februari 2020 in Jaarbeurs in Utrecht. Nu aanmelden via VSK.nl

Bezoek website

Ook interessant