Zoeken
Menu

In tegenstelling tot de oude techniek met ingebrand kwartszand, heeft fabrikant Bette een volledig nieuwe antislip techniek ontwikkeld. Deze duurzame coating is visueel nauwelijks zichtbaar, is op het volledige oppervlakte aanwezig en voldoet aan de antislipklasse R10 van DIN 51130.

Het voordeel: er kan worden voldaan aan hogere individuele wensen op het gebied van esthetiek, veiligheid en levensbestendig wonen. Dankzij de nieuwe techniek blijven de optische en functionele kwaliteit van het BETTEGLAZUUR® duurzaam behouden.

Vooral voor mensen die minder goed ter been zijn, kinderen en ouderen bestaat het gevaar gewond te raken door een val t.g.v. bijvoorbeeld gladde vloeren. Veiligheid is daarom essentieel om optimaal te kunnen genieten tijdens het douchen. Maar ook het design, de keuze van kleuren, een geheel vlakke of deels vlakke douchebak, is voor steeds meer mensen doorslaggevend. Bette komt aan al deze individuele wensen tegemoet, maar ook aan de wensen m.b.t. levensloop bestendig en bouwen volgens de DIN-normen. Dankzij BETTEANTISLIP PRO is veiligheid en design in meerdere series douchebakken te combineren. Want de nieuwe antislip coating wordt geleverd voor BETTEFLOOR, BETTEFLOOR SIDE en de vlakke en super vlakke douchebakken. Qua kleur kunt u ruimschoots kiezen uit glanzend wit en vele matte kleurtinten.

Veilig en hygiënisch

Douchebakken met de nieuwe coating BETTEANTISLIP PRO voldoen aan de antislipwaarden R10 volgens DIN 51130, DIN 51097 (evaluatiegroep B) en DIN 18040 (barrièrevrij). De nieuwe coating is zeer robuust, sterk en tegelijk hygiënisch en reinigingsvriendelijk. Vuil en bacteriën hechten niet aan op de poriënvrije oppervlakte. Daarom is BETTEANTISLIP PRO ook geschikt voor openbare toepassingen, zoals bij hotels, zorghotels, verpleegtehuizen, bejaardentehuizen en ziekenhuizen. Sven Rensinghoff  marketing manager van Bette: “De combinatie van staal en email is an sich al zeer hard, qua vorm uiterst stabiel, kras- en slagvast een gemakkelijk schoon te maken. Met BETTEANTISLIP PRO bieden wij een extra optie die antislip en een esthetisch design op een hoger niveau tillen.”

Ook interessant