Zoeken
Menu
Bedieningsplaten met zilverionen voorkomen ziekten Beeld: TECE

Bacteriën in het toilet kunnen ziekten veroorzaken, met name bij kwetsbare mensen, zoals kinderen, zieken en ouderen. TECE biedt nu een hygiënische oplossing met de nieuwe serie TECEnow urinoir- en wc-bedieningsplaten, die ook in een antibacteriële uitvoering leverbaar zijn.

Voor de antibacteriële functie zijn in het kunststof zilverionen geïntegreerd. Het is een volledig veilige en natuurlijke manier om continu bacteriën te doden, zonder te desinfecteren met een desinfecterings- of schoonmaakmiddel. Dankzij de antibacteriële werking zijn deze bedieningsplaten zeer geschikt voor bijvoorbeeld openbare kantoorgebouwen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en artsenpraktijken.

Vlakke inbouw mogelijk

Het front van de bedieningsplaat steekt slechts 5 mm uit de wand. Met behulp van een inbouw- en afstandraam kan het front volledig vlak in een wand worden ingebouwd. Voor extra frisheid en hygiëne kan de bedieningsplaat optioneel worden voorzien van een inworpschacht. Met behulp van deze inworpschacht kan eenvoudig een reinigingstablet in het spoelreservoir worden gedaan.

Ook interessant