Zoeken
Menu
Bad-douche combo moet keuze vergemakkelijken Foto: persbericht Kinedo

​“Een bad of toch een douche installeren?” Een dilemma voor veel consumenten. Een bad waarin ook gedoucht kan worden valt niet altijd in de smaak. Vooral de hoge instaprand vormt een obstakel. Ouderen mensen hebben vaak hinder van de hoge instap. De fabrikant Kinedo heeft daar een speciaal product voor ontwikkeld. Zij introduceren de Duo: een bad en douche in één.

Volgens de fabrikant heeft het nieuwe product meerdere voordelen. “Met dit 2-in-1 concept kunt u in uw badkamer veel ruimte besparen, met behoud van alle comfort. De geïntegreerde glazen deur zorgt voor een eenvoudige en bijna drempelloze toegang tot het douche/bad.”

Comfort blijft behouden

Vaak is het zo dan bij een combinatie van twee producten er concessies in het comfort of gebruiksgemak moeten worden gedaan. Volgens Kinedo is dat bij Duo niet het geval. “DUO beschikt over een vlakke bodem voor extra stabiliteit tijdens het douchen. Het ergonomisch nekkussen zorgt ervoor dat u zeer comfortabel ligt tijdens het baden.” En de installatie is volgens het bedrijf binnen een dag gedaan. 


Ook interessant