Zoeken
Menu
'ACO produceert douchegoot speciaal voor installateur'

De FlexDrain E van ACO "is een douchegoot die is ontwikkeld voor de installateur", zo meldt de fabrikant. Dankzij de 2-delige inbouw is het ook mogelijk om grotere en dikkere handgebakken vloertegels mooi en functioneel te verwerken. Dankzij de diepere tegelinleg is een vrijwel onzichtbare afvoer van het douchewater mogelijk. Het gootelement heeft een hogere afvoercapaciteit en is optioneel te voorzien van stelvoetjes. Dankzij de modulaire opbouw is de FlexDrain E uitermate geschikt voor seriematige nieuwbouw.

ACO's flexibele oplossing voor bekende installatieproblemen met douchegoten is vernieuwd. Zo is het gootelement van de vernieuwde FlexDrain E nu voorzien van een V-bodem, zijn de roosters smaller en elektrolytisch gepolijst. De FlexDrain is ook verkrijgbaar in het zwart. Het gootelement heeft een hogere afvoercapaciteit en is optioneel te voorzien van stelvoetjes. Volgens ACO: "een mooier design, een grotere afvoercapaciteit en meer installatiegemak."

Het separaat geleverde PP puthuis met speciedeksel wordt in de ruwbouw of prefab geplaatst. ACO FlexDrain douchegoten zijn 360° draaibaar, handig voor de kortste weg naar de standpijp, waardoor geen onnodige bochten ontstaan die de capaciteit van het systeem verminderen.

Ook interessant