Zoeken
Menu
ACO breidt zijn douche-assortiment uit

ACO , specialist in afwatering, breidt zijn douche-assortiment flink uit. Voor voor plekken waar meerdere mensen samen douchen, zoals kleedkamers van sportclubs en wellnesscenters.

Een sportclub, een wellnessruimte of gewoon een grote doucheruimte waar je met 2 kan douchen? Soms heb je gewoon nood aan hogere debieten. Met de Showerdrain Public hoef je geen compromissen meer te sluiten, het is én esthetisch en functioneel. Deze douchegoot bestaat in 2 breedtes (80 en 110 mm) en heeft een aangelijmd waterdichtingsmembraan. Omdat je met collectieve douches best genoeg ruimte hebt, voorzien wij 4 lengtes tot max. 3m. en je kan kiezen uit 2 verschillende designroosters.

Voor de bekleding van de zijkanten en een perfecte, stijlvolle afwerking van een inloopdouche introduceert ACO de 'Showerstep'. Een tegelprofiel volledig in inox met ingebouwde helling perfect passend bij de douchegoot. Bij een zwarte douchegoot, dan kan ook worden geopteerd voor een profiel in zwarte inox. Deze is beschikbaar voor 3 tegeldiktes en bestaat uit 2 lengtes. 

Ook interessant