Zoeken
Menu
Aanraakvrij spoelen met nieuwe elektronische bedieningsplaat TECE

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Aanraakvrij spoelen van toilet en wc voorkomt verspreiding van het COVID-19 virus. Daarom introduceert TECE de nieuwe aanraakvrije elektronische bedieningsplaat TECEsolid. Deze combineert maximale hygiëne met een esthetisch design en hoogwaardige technologie.

De vormgeving van de elektronische bedieningsplaat is hetzelfde als de handbediende bedieningsplaat: een roestvaststalen front van twee millimeter dik beschermt de bedieningsplaat tegen hoge gebruiksfrequenties. Dit maakt TECEsolid geschikt voor openbare ruimten. 

Bij de TECEsolid toilet elektronica is voor het eerst een sensor uit de cameratechnologie toegepast voor het activeren van de spoeling. Deze ToF-sensor meet afstanden veel nauwkeuriger dan een conventionele infraroodsensor en maakt onderscheid tussen bewegingen in de ruimte en hand- en zitposities. Wanneer een persoon in het herkenningsbereik van de bedieningsplaat komt lichten de knoppen voor de enkele of dubbele spoeling op. De toetsen worden geactiveerd bij een afstand van 2 cm. Als de gebruiker vergeet om te spoelen wordt automatisch de veiligheidsspoeling geactiveerd.

De nieuwe TECEsolid toilet elektronica heeft een geïntegreerd programma voor hygiëne-/intervalspoeling en kan eenvoudig worden geprogrammeerd met een app.

Het front is verkrijgbaar in geborsteld rvs (met of zonder anti-fingerprint beschermlaag), glanzend chroom, glanzend wit en mat wit.

Ook interessant