Zoeken
Menu
Panasonic breidt zijn reeks CO2-koelmachines uit met een 7,5kW model

Panasonic Heating & Cooling Solutions breidt zijn reeks milieuvriendelijke CO2-koelmachines uit met een nieuwe unit. Deze heeft een capaciteit van 7,5kW. De CO2-koelmachines zijn gericht op commerciële toepassingen.

Het nieuwe model vult de bestaande 4kW en 16kW units uit de efficiënte reeks CO2-koelmachines van Panasonic aan. Net als het 16kW model beschikt het 7,5kW model over een aansluiting voor een warmteterugwining.

De CO2-koelmachines leveren een uitstekende energiebesparing op voor commerciële gebruikers, dankzij het gebruik van het natuurlijke koudemiddel CO2. Met een geluidsproductie van slechts 35,5 dB(A) zorgen de units voor onopvallende koeling, ideaal voor bijvoorbeeld vries- en koelvitrines in supermarkten, buurtwinkels en tankstations. Denk echter ook aan koelcellen voor het vers houden van etenswaren in onder meer hotels, restaurants, scholen en ziekenhuizen.

De innovatieve CO2-calculator van Panasonic is al vernieuwd en aangevuld met het nieuwe 7,5kW model. Deze slimme online rekentool vereenvoudigt berekeningen en helpt bij het realiseren van de beste oplossingen en resultaten door het uitsluiten van rekenfouten. De tool maximaliseert hiermee de efficiëntie en ondersteunt zowel installateurs, onderhoudsspecialisten en systeemontwerpers.

Ook interessant