Zoeken
Menu
Zwammen verwijderen uit een woning Foto: Shutterstock

Wat doet u bij een hoge luchtvochtigheid in een woning? Precies, juiste ventilatie en binnenklimaatbeheersing aanraden aan de klant. Echter, grote kans dat uw al zwammen heeft! De zwamspecialisten van Lagerwey bestrijding & bescherming staan dan klaar om deze effectief te vernietigen.

Lagerwey is expert op het gebied van ongedierte- en zwambestrijding en werkt volgens certificaten/ keurmerken: VCA, FSC, ISO en NVPB.

Voor het bestrijden van zwammen in de woning verwijdert Lagerwey altijd het aangetaste hout en beton. En dat kan een flinke verbouwing betekenen. Lagerwey bestrijding &  bescherming kan deze verbouwing eventueel van A tot Z uitvoeren. Veiligheid en snelheid staat voorop.

Ongedierte

In de ongediertebestrijding wordt veel gewerkt met bestrijdingsmiddelen en chemicaliën. Lagerwey bestrijding en bescherming ontwikkelde een unieke, milieuvriendelijke behandelingsmethode: hittebehandeling, de ruimte of het object dat is aangetast door houtaantasters wordt verhit. Een uur verwarmen op 50 tot 55 graden is voldoende om definitief af te rekenen met elke levensfase van dit ongedierte. Omdat er geen chemicaliën nodig zijn, is deze bestrijdingsmethode veilig.

Bezoek deze leverancier op Renovatie 2014 van 9 t/m 11 april op stand 03.C060. Lees meer nieuws van exposanten »

Ook interessant