Zoeken
Menu
Vent-Axia Svara en iQ nu ook in zwart verkrijgbaar

Vent-Axia richt zich op woonhuisventilatie en biedt hiervoor een totaalpakket eigen producten aan. Een pakket wat vanaf vandaag verder uitgebreid is. De succesvolle Svara en iQ ventilatoren zijn vanaf nu ook in het zwart verkrijgbaar. Vent-Axia schenkt veel aandacht aan zowel functie als design. Met deze zwarte ventilatoren voorzien ze in de groter wordende vraag naar zwarte badkamer- en toiletventilatoren.

De iQ badkamer- toiletventilator is nu in hoogglans zwart beschikbaar. Dit geeft de ventilator een strakke en moderne design look. iQ is geschikt voor zowel plafond- als wandmontage. Standaard is iQ uitgerust met vraagsturing op basis van een vochtsensor en heeft een vertraagde start van 90 seconden. Het intelligente bedieningspaneel zorgt voor een eenvoudige en flexibele inbedrijfstelling en setup.

Mat zwarte Svara

Vent-Axia levert ventilatoren met app-bediening en sensor-aansturing. Svara is een van de bekendste ventilatoren van Vent-Axia en nu ook in het zwart verkrijgbaar. De nieuwe mat zwarte kleur van de Svara past perfect bij tal van populaire zwarte sanitair accessoires. Svara is een app-gestuurde wandventilator met drie snelheden. De bluetooth ondersteunde app is geschikt voor zowel iOS als Android. Ook de zwarte Svara is voorzien van vochtsensor en lichtdetectie. 

Breed assortiment

Vent-Axia schenkt veel aandacht aan zowel functie als design. De zwarte ventilatoren zijn een aanvulling op het brede assortiment ventilatoren. Uiteraard blijven de populaire witte Svara en iQ gewoon beschikbaar. Vent-Axia doet geen concessies aan de kwaliteit van haar ventilatoren. Alle Vent-Axia badkamer- en toiletventilatoren komen met vijf jaar garantie op de gelijkstroommotor.

Ook interessant