Zoeken
Menu
Rensa Verwarming & Ventilatie presenteert talkshowreeks TechTalk

Groothandel Rensa Verwarming & Ventilatie presenteert eind november Rensa TechTalk, een reeks van acht talkshows waarin de techniek van de hedendaagse installatietechnieken en trends centraal staan.

Onder meer de doorlopende vraag naar verduurzaming van bestaande woningbouw en de juiste kennis bij duurzame nieuwbouw: ondanks de coronacrisis is de onverminderde inzet van installateurs in heel Nederland nog altijd gevraagd én hard nodig.

“Dit jaar is logischerwijs een streep gegaan door heel veel trainingen en opleidingsmogelijkheden, terwijl de behoefte aan actuele vakkennis bij installateurs misschien wel groter dan ooit is. Voor deze vakmensen met passie starten wij Rensa TechTalk”, zegt Rick Hammink, hoofd marketing & communicatie bij Rensa.

De laatste trends, met focus op techniek

Rensa TechTalk bestaat uit in totaal acht afleveringen van ongeveer 40 minuten waarin diverse experts uit in de installatiewereld in een studio en in informele setting onderwerpen bespreken waar installateurs in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. “Denk daarbij bijvoorbeeld aan onderwerpen als ‘welke warmtepomp kies je in welke situatie’ en de combinatie van warmtepompen met cv-ketels, maar ook zeer actuele thema’s zoals een gezond binnenklimaat en de juiste ventilatie komen aan bod. Uitgangspunten zijn de laatste trends en ontwikkelingen, maar de focus ligt op de techniek.”

Eerste aflevering

De totstandkoming van TechTalk is een samenwerking van Rensa Verwarming & Ventilatie en diverse fabrikanten. De eerste aflevering van TechTalk verschijnt morgen, op 26 november, op Rensa.nl, de website van de technische groothandel.


Ook interessant