Zoeken
Menu
Functionele dakdoorvoer voor licht én lucht Bron: Solatube

Solatube heeft een nieuwe optie ontwikkeld voor de Solatube Ventilatieset. Bij de nieuwe gecombineerde dakdoorvoer voor de ventilatieset zijn licht en lucht in één afwerking verwerkt. Ideaal voor natte ruimtes, zoals keuken, badkamer en toilet.

De nieuwe, optionele gecombineerde dakdoorvoer voor de Solatube Ventilatieset is nog functioneler dan zijn alternatief. Op eenvoudige wijze wordt zowel ventilatie als daglicht in één doorvoer verwerkt, net als bij de afwerking van het product. Deze dakdoorvoer is goed geïsoleerd en dampdicht. Dit maakt hem geschikt voor luchtdicht bouwen. De ventilatieset met gecombineerde dakdoorvoer is ideaal toepasbaar in natte ruimtes, zoals keuken, badkamer en toilet. 

Natuurlijk en mechanisch 

De dakdoorvoer van de ventilatieset, met of zonder optionele gecombineerde dakdoorvoer, is door zijn ontwerp trekbevorderend en genereert hiermee een natuurlijke stroom frisse lucht. Mocht dit niet voldoende zijn, dan heeft u de optie om mechanisch te ondersteunen.

Over de combinatie 

Solatube zorgt voor helder en natuurlijk (dag)licht, Ubbink zorgt voor optimale ventilatie. Door gebruik te maken van elkaars expertise is het combinatieproduct ontstaan. Solatube biedt de oplossing om daglicht en frisse lucht via één compact systeem en één compacte afwerking te combineren met een gegarandeerde water- en luchtdichte verwerking. Kenmerkend zijn een mooie plafondafwerking en gemakkelijke en snelle installatie, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Ook interessant