Zoeken
Menu

De door HVAC Nederland geleverde Cotes adsorptiedrogers zijn vanaf heden voorzien van een nieuw design. De omkasting is geperfectioneerd en heeft geen onderdelen meer die uitsteken. Dit zorgt voor een fraai uiterlijk. De adsorptiedrogers zijn geschikt voor toepassingen in luchtdroging en luchtontvochtiging bij lage temperaturen en/of bij een lage relatieve vochtigheid.

De range beschikt over capaciteiten van 0,6 kg/h tot meer dan 220 kg/h en luchtvolumes van 100 m3/h tot 50.000 m3/h. De adsorptiedrogers worden toegepast voor bescherming tegen corrosie en schimmel, het voorkomen van condensatie, procesdrogen, droogopslag en het drogen van gebouwen. Industrieën waar deze ontvochtigers vaak gebruikt worden zijn onder andere: voedselindustrie, farmaceutische industrie, schepen, ijsbanen/skihallen en waterbehandeling.

De regeneratielucht kan worden verwarmd door vrijwel elke energiebron, waaronder: stoom, gas, elektrisch, warm water, warmtepomp en zonne-energie. Op deze manier kan er voor een goedkope en milieuvriendelijke vorm van energie gekozen worden. Naast standaardunits levert HVAC Nederland op maat gemaakte systemen. De units worden compleet plug-and-play geleverd met RV-regelingen, sensoren, filters en montagematerialen zoals wandhouders en vloersteunen.

Ook interessant