Zoeken
Menu
​Ned Air introduceert nieuwe veelzijdige luchtbehandelingskasten Foto: persbericht Ned Air

Met een hoog rendement met Eurovent Energieklasse A+ Certificering zijn de OmniLine units ontworpen om een gezond en comfortabel binnenklimaat te realiseren.

Dit wordt bewerkstelligd door middel van verwarming, koeling, warmteterugwinning, luchtfiltering en bevochtigen en ontvochtigen. De Ned Air OmniLine serie bestaat uit verschillende varianten: de OmniLine RO voorzien van een warmtewiel, de OmniLine PL DIE is uitgerust met een tegenstroom platenwisselaar en een bereik heeft van 100 tot 100.0000 m3 per uur. “Door toepassing van warmteterugwinning en energiezuinige ventilatoren is de Ned Air OmniLine de zuinigste in zijn soort,” legt Ned Air uit.

Vergeleken met concurrenten

Ned Air is overtuigt dat hun product de zuinigste in zijn soort is. “Het Eurovent keurmerk garandeert dat onze ventilatiesystemen zijn onderworpen aan een specifieke controle en hierin juist zijn beoordeeld. Producten van toeleveranciers zijn getest waarbij de prestaties zijn vergeleken. Door toepassing van warmteterugwinning en energiezuinige ventilatoren is de Ned Air OmniLine de zuinigste in zijn soort. De units hebben een hoog rendement met Energieklasse A+ conform Eurovent.”

Modulair opgebouwd

Doordat de OmniLine modulair wordt opgebouwd is er een ruim aanbod aan accessoires en opties. Bovendien kan er gekozen worden voor ventilatie met koeling en/of verwarming naast de gebruikelijke ventilatie en filtering. De units kunnen in delen of als geheel geleverd worden.

Ook interessant