Zoeken
Menu
Remeha introduceert Diva airco-lijn

In Nederland zijn diverse trends zichtbaar die van invloed zijn op de beleving van het binnenklimaat. Zo neemt de vraag naar comfort binnen de gebouwde omgeving toe. Daarnaast krijgt Nederland vaker te maken met hogere temperaturen op wisselende momenten. Bovendien werken mensen in toenemende mate thuis en deze trend wordt nu versterkt door de coronaperiode. Als totaaloplosser in binnenklimaatsystemen speelt Remeha in op deze trends met de introductie van de Diva airco-lijn.

De Diva productlijn is gericht op de particuliere markt en bestaat uit een compleet assortiment voor koelen en verwarmen. Arthur van Schayk, algemeen directeur bij Remeha, legt uit waarom zijn bedrijf kwalitatief hoogwaardige airco’s in Nederland introduceert: “In steeds meer West-Europese landen neemt de vraag naar comfort binnen de gebouwde omgeving toe. Als totaaloplosser in binnenklimaatsystemen moet je oplossingen bieden voor deze trend. We hebben het voordeel dat we als BDR Thermea Group jarenlange ervaring hebben met airco’s, met name in de zuidelijke landen. Daarom kunnen wij met Diva een kwalitatief hoogwaardige airco-lijn introduceren.“

Breed assortiment

De binnenunits zijn leverbaar als wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. Alle modellen zijn verkrijgbaar in mono-split en multi-splituitvoering. Gebruikers van de airconditioning kunnen rekenen op een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement. Belangrijk voor installateurs is dat de units snel en eenvoudig te installeren zijn en dat Remeha een uitgebreide garantie van drie jaar biedt op de units.

Comfortabel verduurzamen

Remeha heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Met het oog op de energietransitie wil Remeha de marktvraag naar airconditioning units positief sturen. Van Schayk is ervan overtuigd dat dat mogelijk is. “We richten ons op comfortabel verduurzamen. Door serieus te kijken naar een totale klimaatinstallatie in een woning zorgen we ervoor dat we steeds nieuwe stappen zetten op weg naar verduurzaming.”

Ook interessant