Zoeken
Menu

 

Met miljoenen verslindende reclamecampagnes dingen de grootste energieleveranciers naar uw gunst. Dat doen ze niet omdat ze u of uw bedrijf zo aardig vinden, maar omdat de handel in energie heel lucratief is. Ze willen, net als elk bedrijf, winst maken. Het is hun goed recht en ze zijn het deels aan hun Duitse en Zweedse aandeelhouders verplicht. Maar het is ook uw goed recht om zélf in uw energiebehoefte te voorzien. 
 
Bijvoorbeeld door de installatie van zonnepanelen.
Met zonne-energie kunt u zelf elektriciteit of warmte opwekken. Oók in Nederland waar het regelmatig bewolkt is. Wolken houden een deel van het zonlicht tegen, maar niet alle stralen die de energie opwekken.
 
Een zonnepaneel werkt dus ook bij bewolkt weer! Henk van Tongeren Installatietechniek is een gespecialiseerd adviseur, leverancier en allround installateur van Schüco zonnepanelen. Dit Duitse topmerk loopt voorop in de ontwikkeling en productie van zonnepanelen. Zoals het innovatieve, licht uitgevoerde
plat dak systeem. 
 
Tijdens ons OPEN HUIS op zaterdag 17 november zullen wij u vrijblijvend informeren over deze systemen en de vele (financiële) voordelen van duurzame zonne-energie. Tevens informeren wij onze bezoekers ook over zonneboilersystemen en tonen u de nieuwste generatie cv ketels zoals de uiterst compacte Remeha Tzerra.
 
Deze revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde Tzerra is extreem klein, groots in prestaties en scherp geprijsd. Een ander fascinerend onderdeel tijdens het open huis betreft de presentatie van de alternatieve Biovic waterbehandeling. Deze methode om de kwaliteit van water op verschillende onderdelen te verbeteren wordt met goede resultaten toegepast in zowel de land - en tuinbouw als bij particulieren thuis. Met als belangrijkste uitkomst gezondere gewassen, vitalere mensen en minder slijtage aan machines.
 
Biovic heeft aangetoond dat door de plaatsing van een of meerdere katalysatoren in het leidingsysteem de energiekwaliteit van water toeneemt waardoor het de weerbaarheid van mens, dier en plant versterkt. 
 
Genoeg argumenten om zaterdag 17 november te reserveren voor het OPEN HUIS bij Henk van Tongeren Installatietechniek bv. Uw aanwezigheid wordt bijzonder op prijs gesteld.
 
Met vriendelijke groet,
HENK VAN TONGEREN INSTALLATIETECHNIEK BV
drs. G.H.B.(Guido) van Tongeren

Ook interessant