Zoeken
Menu

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder onze telefoon. Hoewel de gsm oorspronkelijk het doel had om ook buitenshuis contacten te onderhouden met familie en vrienden, wordt hij mede dankzij verschillende apps steeds vaker gebruikt voor andere doeleinden. Lees in dit eerder verschenen artikel nog eens terug welke apps van pas kunnen komen in de elektrotechnische branche.

 1. Electrodroid
  Veruit de meest gedownloade app is Electrodroid, en niet zonder reden. Electrodroid biedt een grote hoeveelheid elektronische hulpmiddelen en referenties. Zo heeft de app een spanningsdeler, wet van Ohm calculator, spoel kleur code decoder en nog veel meer. De app is gratis.
 2. Elektrotechniek
  Deze app is een eenvoudig rijtje met verschillende elektrotechnische formules en elektrotechnische rekenmachines. De app geeft de belangrijkste elektrotechnische formules weer. De app kost 50 cent.
 3. ZZP Admin
  Een handige app voor de zelfstandige monteur is ZZP Admin. Met ZZP Admin kunnen zelfstandigen gemakkelijk hun gewerkte uren bijhouden en facturen versturen. De app kan ook het BTW eenvoudig voor u berekenen. De app kost €3,99.
 4. OpenOffice
  Met OpenOffice kunt u gemakkelijk digitale bestanden openen op uw tablet of smartphone. Hierdoor kunt u uw formulieren en administratie op uw mobiele device bekijken. In de meeste gevallen zit OpenOffice automatisch op de smartphone geïnstalleerd.
 5. LevelFree
  LevelFree is niets meer dan een waterpas voor uw mobiele device. De app is gratis.
 6. Angle Protractor
  Angle Protractor is een app waarmee u gemakkelijk hoekmetingen kunt doen. De app kost 99 cent.
 7. Bonus App - Vorstvrij
  De vorstvrij-app is een eenvoudige app, die het makkelijk maakt om snel het juiste vorstvrijlint te kunnen kiezen. zie voor meer info Jowitherm vorstvrij

Ook interessant