Zoeken
Menu

Exploitatiebedrijf Wierts BV, heeft gekozen om al haar financiële en operationele processen met de nadruk op, opdrachten en projecten, met behulp van ActoProject en ActoService te gaan uitvoeren. 

Blijvend investeren in kwaliteit
Voorafgaand aan deze beslissing heeft een uitgebreide selectie plaatsgevonden, waarbij met name is gekeken welke oplossing het beste past bij de klanten en opdrachtgevers van Wierts. 
Ondanks dat Nederland met veel uitdagingen wordt geconfronteerd, heeft Wierts met haar stevige bedrijfsstrategie hier een antwoord op: ‘Blijvend investeren in kwaliteit van integrale dienstverlening ten behoeve van de opdrachtgevers en de klant van de opdrachtgever.”, aldus Herman Dassen, directeur Exploitatiebedrijf Wierts BV. "Met deze stap en toekomstgerichte investering kunnen we onze opdrachtgevers dus nog beter van dienst zijn en daarmee worden we samen sterker!"
 
Ketenintegratie en kennisdeling 
Doel van deze innovatie is om verdere ketenintegratie mogelijk te maken met de opdrachtgevers, waarbij alle informatie transparant wordt gedeeld via (Internet)portalen. De opdrachten en statusinformatie worden via elektronische berichten uitgewisseld. Centraal hierbij staat het nog effectiever kunnen samenwerken. Niet alleen binnen Wierts, maar ook met opdrachtgevers, waarbij de transparantie van informatie (snelheid en kwaliteit) de sleutelwoorden zijn. Naast de marktgeoriënteerde focus wordt ook het zwaartepunt gelegd op de informatie uitwisseling met de monteurs/vaklieden. Het werken met een mobiele tablet oplossing staat hierin centraal. Daarmee wordt dus ook de snelheid van administratieve afhandeling van het werk bij de klant professioneel ondersteund. Kortom, Wierts is klaar voor de toekomst!
 
Over Exploitatie bedrijf Wierts BV:
Exploitatie bedrijf Wierts BV is een onderhoudsbedrijf pur-sang in kleine en grote werken en heeft zijn werkgebied voornamelijk in Midden en Zuid-Limburg. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit woningcorporaties, scholen, gemeenten en vele industriële en particuliere instellingen. Exploitatiebedrijf Wierts BV kent een no-nonsens cultuur, denken en direct doen is de kracht.
www.wiertsbv.nl
 
Over ActoProject / Acto Informatisering
Acto Informatisering is marktleider op gebied van procesondersteunende software binnen de bouw, installatie en infra-branche. ActoProject/ActoService is de software voor het realiseren van projecten en het planmatig uitvoeren van onderhoud.
www.acto.nl

Ook interessant