Zoeken
Menu

 

Duco Ventilation & Sun Control heeft de muurdemper Silenzio van een complete restyling voorzien, waardoor dit product er esthetisch heel strak uitziet. Bovendien bleven de veranderingen niet beperkt tot het uiterlijk, want de Silenzio is nu ook beschikbaar met zelfregelende klep en kan dus probleemloos bij renovatie in een ventilatiesysteem geïntegreerd worden. 
 
De Silenzio ‘ZR’ muurdemper is een design-geavanceerd geluiddempend ventilatierooster, dat in een (buiten)muur wordt aangebracht. De aluminium buitenkap wordt gecombineerd met een esthetische aluminium vlakke binnenplaat en een PVC-buis met geperst vlokkenschuim voor een optimale geluidwering. De PVC buis, met een diameter van 250 mm, wordt in een door de muur geboord gat geplaatst. 
 
Goede cijfers
Bovendien is de Silenzio ‘ZR’ voortaan ook beschikbaar met zelfregelende klep, waardoor het moeiteloos in een van Duco’s ventilatiesystemen kan toegepast worden. In combinatie met het Duco CO2 System of het Duco Comfort System is het een perfecte renovatieoplossing, aangezien er niet aan het kozijn geraakt hoeft te worden. Daarenboven kan het ook perfect in ruimtes met een schuin dakvlak geplaatst worden.
 
Deze muurdemper is standaard al voorzien van duurzaam dempingsmateriaal en garandeert een demping tot 39 dB(A). De extra akoestische variant biedt een demping tot 48 dB(A). Dankzij de metamorfose die de Silenzio ‘ZR’ doormaakte, kan dit ventilatierooster ook goede cijfers voorleggen op het vlak van ventilatiecapaciteit (telkens bij 1Pa): 16,6 dm³/s of 9 dm³/s voor de extra akoestische variant .
 
Technische eigenschapen:
Ventilatiecapaciteit Tot 16,6 dm³/s
Dne, W (C, Ctr) (open stand) Tot 48 dB
Waterdichtheid (gesloten stand) 600 Pa
Winddichtheid (gesloten stand) 300 Pa
Afmetingen binnenkap (b x h) 350 x 350 mm
Afmetingen buitenkap (b x h) 288 x 335 mm
Lengte van de buis 300 mm
Diameter van de buis 250 mm
Bediening manueel

Ook interessant