Zoeken
Menu

Op 20 & 21 september is Brussels Expo een plek voor professionals in de installatiesector. De innovatiefste spelers binnen de elektriciteitsbranche presenteren hun oplossingen waarbij de belangrijkste nieuwigheden snel te ontdekken zijn via het ‘SAVE Parcours’ en op de ‘Innovation Boulevard’. Ook het randprogramma staat in het teken van informatie, netwerken en fun: infosessies, productdemonstraties en een feestelijke nocturne met uitreiking van de ‘ECL 2012 Awards’. 

 
INNOVATION BOULEVARD
De vakbeurs ECL is uitgegroeid tot een forum voor alle professionals betrokken in het technisch ontwerp, de realisatie en het onderhoud van installatieprojecten. Op deze 7de editie presenteren ruim 100 exposanten concrete oplossingen over energie-efficiëntie en hoe tijd en kosten besparen. 
Nieuw zijn het SAVE Parcours en de Innovation Boulevard waardoor bezoekers efficiënt up-to-date zijn over trends en innovaties binnen onze sector.
 
ERVARINGSBEURS
Infosessies en case studies geven inzetbare informatie over elektrotechniek, verlichting, automatisering en beveiliging van gebouwen. Hiernaast wordt ECL 2012 een ‘ervaringsbeurs’ genoemd: in praktijkgerichte workshops en met demonstraties kunnen bezoekers producten zelf uittesten. 
 
In de Light Experience Zone vindt u exposanten uit de verlichtingssector, met focus op design en nieuwe technieken. Groen Licht Vlaanderen verzorgt een uitgebreid symposium verspreid over beide beursdagen.
 
INSTALLATEURSPRIJS
Tijdens beide beursdagen kunnen installateurs deelnemen aan een wedstrijd. Op basis van 5 vragen waarvan de antwoorden te vinden zijn bij de deelnemende exposanten, worden prijzen verloot.
 
NETWERKEN & FUN
Op donderdag 20 september start om 19:00 uur het netwerkevent voor professionals in de Belgische installatiesector, enkel toegankelijk op uitnodiging. Tijdens deze nocturne worden ook de ECL 2012 Efficiency Awards uitgereikt.
 
Bezoekers aan de vakbeurs ECL 2012 kunnen gelijktijdig ook de vakbeurs HVAC 2012 bezoeken. Deze vindt plaats in hall 6 van Brussels Expo. Op HVAC 2012 vinden professionals betrokken in het ontwerp en de realisatie van installatieprojecten de technische update over innovatieve systemen voor binnenklimaat en energieprestatie.

Ook interessant