Zoeken
Menu

 

HVAC Nederland heeft per direct haar assortiment uitgebreid met REPUS verdringingsroosters. Deze roosters kunnen grote luchthoeveelheden gelijkmatig verspreiden zonder risico op tocht. Verdringingsroosters zorgen voor een verbetering van het binnenklimaat en zijn geschikt voor het inblazen van lagere temperaturen dan traditionele systemen. 
 
Uniek aan deze verdringingsroosters zijn de gepatenteerde nozzles die achter de verdeelplaat van de roosters zijn geplaatst. Deze nozzles zorgen voor een constante luchtverdeling over de hele ruimte, wat zorgt voor een hoog comfort bij een laag geluidsniveau zonder tocht. De uitblaasrichting is na installatie altijd nog te wijzigen. Dit zorgt voor een prettig klimaat in de leefzone.
 
Er zijn diverse modellen beschikbaar voor in of tegen het plafond, de wand of de vloer. Verder kan er nog gekozen worden voor vrijstaande verdringingsroosters. Er zijn ook types leverbaar speciaal voor industrieel gebruik. Deze verdringingsroosters zijn ontworpen voor hoge luchtvolumes en hebben een versterkt frame. De verdringingsroosters worden veelvuldig toegepast in theaters, laboratoria, horecagelegenheden, luchthavens, schietbanen en in de industrie. 
 
De standaardafwerking van de verdringingsroosters is wit (RAL9010), maar zij zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar. Er kan bij alle types gekozen worden voor een high-end uitvoering. De high-end uitvoering is fijner afgewerkt zonder zichtbare naden en schroef verbindingen. 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
HVAC Nederland
Postbus 2
1970 AA IJmuiden
Telefoon (0255) 52 24 20
Telefax (0255) 51 42 96
E-mail info@hvac.nl
Internet http://www.hvac.nl

Ook interessant