Zoeken
Menu

 

De consument heeft vaak behoefte aan tijdloos sanitair. Ook naar kranen die te combineren zijn met vele verschillende stijlen badkamers. Een kraan maakt de badkamer compleet, maar mag niet altijd te nadrukkelijk aanwezig zijn. Luca Sanitair biedt met het Italiaanse merk Bongio T-mix een hoogwaardige kraan met tijdloos karakter, passend in elke badkamer. 
 
Uitvoeringen
Alle kranen in het huis, van badkamer tot toilet of zelfs keuken, kunnen voorzien worden met een kraan uit de Bongio T-mix of T-mini-mix serie. Van wastafel tot douchekraan met thermostaat, aangevuld met hoofddouche. Door de mogelijkheid uitloop en kraan los van elkaar te plaatsen, kan de kraan geheel naar eigen wens geplaatst worden. 
 
De uitloop van de wandkranen zijn verkrijgbaar in twee verschillende lengtes: 16 cm of 22 cm. Bongio biedt veel mogelijkheden aan kleuren: naast natuurlijk chroom en brushed nikkel, zijn alle kranen ook verkrijgbaar in goud, zilver, zwart, wit of licht nikkel. 
 
10 Jaar garantie
De T mini-mix serie en T-mix serie zijn te combineren en gezamenlijk toepasbaar in de badkamer. De T-mini serie onderscheidt zich door een iets slankere uitloop ten opzichte van de iets bredere T-mix kranen. Het Italiaanse signatuur is duidelijk terug te zien in het ontwerp, maar ook in de kwaliteit van het product. Op elke Bongio kraan is 10 jaar garantie van toepassing. 
 
Slank design
Bongio kranen ogen slank door het strakke design. De wastafelkraan heeft bijvoorbeeld een slanke uitloop en één hendel voor de bediening. 
De thermostaat douchekranen zijn minimalistisch vormgegeven en verkrijgbaar als inbouw. 
 
Vrijstaande badkraan
Passend binnen de nieuwe trend van het plaatsen van een vrijstaand bad biedt Bongio ook een vrijstaande tijdloze badkraan. Deze vrijstaande badkraan komt vanuit de vloer en geeft het vrijstaande bad een passende tijdloze karakter. 
 
LUCA SANITAIR groothandel levert 100%. Italiaans design. LUCA SANITAIR kenmerkt zich door exclusieve levering voor showrooms, leveringszekerheid, levering franco, goede garantievoorwaarden en persoonlijke en ervaren dienstverlening. www.lucasanitair.com

 

Ook interessant