Zoeken
Menu

Optimaal hygiënisch en vandalismebestendig 

BV DE SPHINX MAASTRICHT introduceert de Sphinx 300 urinoirs met een keramisch rooster. Deze urinoirs voor openbare ruimten met een hoge gebruiksfrequentie bieden optimale hygiëne. 
 
Het urinoir inclusief het rooster is volledig vervaardigd van hoogwaardig keramiek uit één stuk, zonder randen of holten waar vuil en kalk zich kunnen hechten. Dit maakt het urinoir zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Het ontbreken van een los rooster maakt het urinoir bovendien vandalismebestendig. 
 
De Sphinx 300 urinoirs zijn – met het oog op de eisen voor openbare ruimten - onderhoudsarm, eenvoudig te reinigen en zuinig in watergebruik.
 
De Sphinx 300 urinoirs met keramisch rooster meten 34 x 37 cm en zijn verkrijgbaar met achter- of boveninlaat. Beide varianten zijn verkrijgbaar met of zonder vlieg. Voor optimaal installatiegemak worden de urinoirs geleverd inclusief voorgemonteerde Kerafix montageset. 
 
Over Sphinx
SPHINX is het merk waaronder BV DE SPHINX MAASTRICHT badkamerconcepten brengt voor het basis- en middensegment. Het merk is al meer dan 175 jaar aanwezig op de Nederlandse markt en heeft een grote bekendheid bij consumenten. Het productportfolio omvat naast de basisserie Sphinx 300 onder meer het uitgebreide badkamerconcept Sphinx 345. Ook op de projectmarkt is Sphinx al jaren een begrip. Onder de Sphinx 300 projectserie vallen onder andere segmenten die gericht zijn op de specifieke behoeften van zorginstellingen of scholen.
 
BV DE SPHINX MAASTRICHT biedt de Beneluxmarkt een compleet en helder assortiment met drie merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag Design en Koralle. De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marktsegmenten bedient. Voor het volledige aanbod van de drie merken is BV DE SPHINX MAASTRICHT het aanspreekpunt.
 
www.sphinxpro.nl

Ook interessant