Zoeken
Menu

 

De Protégé ZM van Scott Safety is een compacte disposable enkelgasmonitor voor O2 (zuurstof), CO (koolmonoxide) of H2S (zwavelwaterstof). 
 
Na inschakeling werkt het toestel continu gedurende 24 maanden. Er hoeft geen onderhoud gepleegd te worden en de batterij hoeft niet te worden vervangen of opgeladen. De CO en H2S modellen kunnen in een slaapmodus worden gebracht, waarmee de gebruiksduur van het instrument met maximaal een jaar kan worden verlengd.
 
Deze gasmonitor is zeer compact, lichtgewicht, robuust en water- en stofdicht volgens IP67. De Protégé ZM heeft een hoog en laag alarmniveau, dat op elke gewenste concentratie kan worden ingesteld met een IR-interface.
 
Een alarmsituatie wordt aangegeven met heldere LED’s, een akoestisch alarm en een trilfunctie. Op het display wordt de gasconcentratie weergegeven of de resterende gebruiksduur in maanden, dagen of uren.
 
Indien nodig verschijnen in het display reminders voor een bumptest of herkalibratie. Het toestel is ATEX gecertificeerd en bevat een datalogger voor 25 events.

Ook interessant