Zoeken
Menu

Badkamers met een design uitstraling zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en speciaal voor die mensen die echt weten wat ze willen en meegaan met de trends van nu. Ook zien we steeds vaker de persoonlijke wensen gespiegeld aan de inrichting van de badkamer, waarin bovenal gelet wordt op de kleinste details maar zeer zeker ook belangrijke eyecatchers, om de badkamer zo tijdloos mogelijk te houden. 

Design District 
De badkamers zijn geheel vormgegeven: alle details van een design badkamer zijn doordacht en versterken of accentueren elkaar. Denk hierbij aan hoogwaardig design douchegoten die het water elegant en efficiënt afvoeren, design radiators die een opvallend lijnenspel bevatten en multifunctionele douches die ook nog eens beschikken over een strak en creatief design. Daarnaast worden op het gebied van wasbakken bijzondere items doorgevoerd. Het design van een wastafel is vooral sfeerbepalend voor een badkamer en vaak het uitgangspunt voor de rest van de inrichting. Neem de monumentale, vrijstaande wastafel. Helemaal van nu en een prachtig stukje design wat als een echte eyecatcher tot zijn recht komt. Ook door opties af te wegen in wasbakken, ontstaat er een speels effect in strakke ruimtes. 
 
Rust & Relax
In de badkamers anno 2012 zien we dat de relaxruimtes zoals de badkamer en de slaapkamer, steeds meer een belangrijkere plek vormt in het huis. Deze relaxruimtes uiten zich tot moderne, lichte en luxe ambiance ’s waarin design en persoonlijke wensen helemaal tot hun recht komen. Zoals de horizontale douche die op de markt is gebracht. Volledige ontspanning wat alleen liggend mogelijk is, maar er niet minder om wordt. Douchen is nog nooit zo rustgevend geweest. Om hierop aan te sluiten is het een mogelijkheid om je badkamer compleet naadloos aan te laten sluiten bij je slaapkamer en zo een complete wellness ruimte te creëren voor de optimale ontspanning. 
 
Technologie
Muziek onder de douche of een film in bad? Tegenwoordig is het allemaal mogelijk. Steeds meer ontwikkelingen op technologisch gebied zorgen ervoor dat er een combinatie van strak design en pure ontspanning wordt nagestreefd. Vele gadgets zijn er om de gebruiker het zo veel mogelijk naar de zin te maken. Denk hierbij aan speciale doucheprogramma’s waarin persoonlijke voorkeur ingesteld en vastgelegd kan worden, een afstandsbediening om de temperatuur van uw bad- of douchewater in te stellen en het hygiënisch reinigen van uw onderlichaam na een toiletbezoek.
 
Bronnen:welke.nl/lookbook/katjahoornweg/Badkamer/katjahoornweg/Een-totaal-nieuw-design-op-badkamergebied-The-Loop-Niet-helemaal.1344591665 / lucasanitair.com/Persberichten / aco-showerdrain.nl / wonenonline.nl/sanitair/sanitair.html / vbowonenenzo.nl/content.asp?id=1030

Ook interessant