Zoeken
Menu

 

Op zoek naar een krachtige rioolreinigingsmachine voor een scherpe prijs? ROM introduceert een nieuwe rioolreinigingsinbouwunit, genaamd de COMPACT PRO. Deze compacte unit is geschikt voor inbouw in lichte bedrijfswagens, die tegen een geringe investering aan te schaffen zijn. De PRO-versie is als ‘grote broer’ van de succesvolle COMPACT de ideale kostenbespaarder en biedt vele extra’s voor bijvoorbeeld rioolreinigers, gemeenten, loodgieters en installateurs. 
 
Wilt u huisaansluitingen volcontinu ontstoppen en reinigen? En zelfs zo nu en dan het hoofdrioolstelsel tot Ø400mm? Dan is de nieuwe COMPACT PRO de ideale machine. De PRO versie heeft een grotere watertank (650 liter) en beschikt over zwaardere motor-/pompcombinaties, waaronder 200 bar / 60 liter én 150 bar / 75 liter. Hierdoor heeft u meer spoelings- en reinigingscapaciteit. En dit met behoud van een lichtgewicht constructie. Met een leeggewicht vanaf slechts 395kg heeft u vele keuzemogelijkheden qua voertuigen. Alle “PRO”-configuraties hebben een krachtige KUBOTA dieselmotor. Ook is elke COMPACT PRO standaard van vele extra’s voorzien.
 
Naast de zeer uitgebreide basisuitvoering, waaronder een watervulslanghaspel, en een hydraulisch aangedreven hoge druk haspel, heeft u een ruime keuze aan diverse opties en accessoires. 
 
“Juist in tijden van teruglopende budgetten zijn veel klanten op zoek naar scherp geprijsde inbouwunits, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. De machine heeft een grotere watertank, waardoor de klant meer reinigingscapaciteit met één watertank heeft. Een ander belangrijk voordeel is dat de machine meer vermogen heeft, hetgeen resulteert in snellere werktijden en lagere arbeidskosten”, aldus Eugene Plompen, directeur van ROM bv.
 
Voor meer informatie: ROM bv, tel. +31 (0)342 49 04 17, email: info@rombv.com - www.rombv.com
 
Over ROM bv®
ROM is specialist in rioolreinigings- en toilet service materieel voor de rioolreinigings- en toiletservice sector én rijks-, provinciale- en gemeentelijke overheden. ROM is opgericht in 1980 en maakt sinds 2004 deel uit van de KOKS Group. Een greep uit het leveringspakket van ROM: hoge druk rioolreinigingsapparatuur, vacuüminstallaties, toilet service units, RIDGID Kollmann inspectie-, opsporings- en ontstoppingsapparatuur, ENZ Spuitkoppen en RIDGID Tools. Met rioolrenovatie als nieuwste assortimentsuitbreiding biedt ROM nu een écht compleet programma voor de rioolspecialist.

Ook interessant