Zoeken
Menu

 

Fabrikant Wöhler MGKG GmbH levert professionele camera-inspectiesystemen voor industrie en utiliteit. We spraken Martin Zomers. De ontwikkelingen binnen deze productgroep Inspectietechniek staan niet stil. 
 
Het Wöhler camera-inspectiesysteem VIS 2000PRO kunt u koppelen aan diverse camerakoppen. Daarnaast leveren zij de prijsbewuste Wöhler VIS 2xx en Wöhler VIS 3xx camera-inspectiesystemen. Nu zijn de accupakketten aanzienlijk verbeterd. Voor inspecties aan riolerings-, ventilatie- en rookgasafvoersystemen leveren zij ook verschillend gereedschap.
 
Om het risico van brand uit te sluiten, hygiëne te waarborgen en energieverlies te minimaliseren, moeten ventilatiesystemen regelmatig gereinigd worden. 
 
Voor reiniging van ventilatiesystemen kun je bij Wöhler ook goed terecht. Met de sF 300 stofopvang vang je fijnstof af met een capaciteit van 1.000 m3/h dankzij de robuuste afzuigventilator naar de ingebouwde filterzak F5.
 
Met persluchtreiniging kan je zowel ronde als rechthoekige ventilatiekanalen en -schachten reinigen. Ronde ventilatiekanalen laten zich het beste reinigen met de helikoptersproeier achterwaarts. Bij rechthoekige kanalen verdient de luchtzweep voorkeur aangezien hiermee zelfs hardnekkig vuil wordt losgeslagen. 

Ook interessant