Zoeken
Menu

 

Leiden, 5 februari 2013 – Sanitair groothandel Luca Sanitair heeft drie nieuwe series badkamerkranen, van betaalbaar Italiaans design, in het assortiment. De compleet nieuwe serie TWIT: een combinatie van een ronde body en een vierkante uitloop. De bestaande series LOVE ME en RUBACUORI zijn nu leverbaar in een compacter formaat. Kortom: drie schitterende, veelzijdige en complete series badkamerkranen. Allen van het Italiaanse topmerk IB Rubinetterie. Luca sanitair levert deze
kranen exclusief in Nederland via geselecteerde showrooms. De kranen zijn niet via internet verkrijgbaar. 
 
De vierkant strakke - elegant ronde TWIT
Dat strak vierkant en elegant rond goed samengaan, bewijst de nieuwe badkamer kranenserie TWIT. Alle kranen hebben een ronde body met een strak vierkante wateruitloop. Door de combinatie van vierkant en rond zijn de kranen ideaal te combineren met uiteenlopende badkamerstijlen en vormgeving.
De collectie kranen is zeer compleet: voor de wasbak, douche, ligbad, als muuruitloop, opbouw en inbouw. De kranen zijn zwaar messing verchroomd met een vast rozet onderaan de kraan in plaats van een losse ring. Hierdoor bestaat minder kans op vuil en vocht dat in de naad zou kunnen gaan zitten en is daarmee eenvoudig schoon te houden. De kranen zijn van de hand van de Italiaanse designer Lorenzo Damiani en van het Italiaanse topmerk IB Rubinetterie.
 
'Waterval' met kranenserie LOVE ME MINI nu overal mogelijk
De serie kranen LOVE ME van IB Rubinetterie is uitgebreid met een assortiment compacte kranen met een smallere 'waterval' uitloop. De serie mini is toegevoegd aan het brede gamma kranen in de serie Love me. Door de compactere kranen en de smallere uitloop is het plaatsen van een 'waterval' kraan nu werkelijk overal mogelijk. Ook op kleinere wastafels en in kleinere ruimtes. De kranen van Love Me mini zijn van hoge kwaliteit en zwaar messing verchroomd.
 
Strakke RUBACUORI designkranen nu ook MINI
De strak vierkant vormgegeven kranenserie met de mooie Italiaanse naam RUBACUORI, is uitgebreid met een complete serie compactere kranen: de Rubacuori MINI. Op veler verzoek is deze mooie serie nu ook bereikbaar voor kleinere ruimtes. Zoals van het kwalitatief goede topmerk IB Rubinetterie kan worden verwacht, zijn deze kranen van zwaar verchroomd messing.
 
Luca sanitair
LUCA SANITAIR groothandel levert 100% Italiaans design. LUCA
SANITAIR kenmerkt zich door exclusieve levering voor showrooms, leveringszekerheid, levering franco huis, goede garantievoorwaarden en persoonlijke en ervaren dienstverlening. www.lucasanitair.com

Ook interessant