Zoeken
Menu

 

De DucoLine onderging een ware gedaanteverwisseling en ruilde de gebogen binnenkap voor een volledig vlak binnenrooster. Met een extra glasgoot (38 mm) én verbeterde luchtdoorlaat beschikt dit rooster voortaan over nog meer troeven! 
 
Het klepventilatierooster DucoLine bundelde al langer enkele unieke eigenschappen, maar werd nu verder onder handen genomen. De grootste uiterlijke verandering is ongetwijfeld het vlakke binnenrooster. Het buitenprofiel blijft echter wel beschikken over een ‘soft-line’ design. 
 
Een rooster, drie doorlaten
Met een en hetzelfde rooster kunnen er overigens drie verschillende luchtdoorlaten gehaald worden, afhankelijk van de toegepaste bedieningshendel (10, 17 en 23 dm³/s bij 1Pa). Dat zorgt voor een perfecte visuele uniformiteit, zowel in het gevelbeeld als binnenshuis, want aan het rooster is er geen verschil waar te nemen.
 
Bovendien kan de DucoLine 10/17/23 ‘ZR’ nu ook toegepast worden op glasdiktes tot 32 mm dankzij een extra glasgoot van 38 mm! Kortom, heel wat troeven gebundeld in één en hetzelfde rooster!

Ook interessant