Zoeken
Menu

Persbericht - ROM introduceert een nieuwe industriële inspectiecamera; de SeeSnake® nanoReel. De nieuwste aanvulling op het SeeSnake programma is geschikt voor Ø20-50mm leidingen (90º bochten vanaf Ø32mm). Met een duwkabel van 25 meter biedt de camera de mogelijkheid om inspecties van kleine diameter leidingen over grotere afstanden uit te voeren. 

 
Het compacte en lichtgewicht inspectiesysteem weegt slechts 4.1kg, waardoor de camerahaspel gemakkelijk te vervoeren is. Met een camerakop van slechts 15.5mm kan de SeeSnake nanoReel perfect ingezet worden in kleine buizen met krappe draaicirkels. Vanaf nu kunnen ketelbuizen, sprinklerinstallaties en andere toepassingen eenvoudig en snel geïnspecteerd worden. Ook beschikt de camerakop over een 512Hz opsporingszender, waardoor u ondergrondse problemen kunt opsporen. 
 
Afhankelijk van de gewenste toepassing, kan de binnentrommel verwisseld worden met andere RIDGID SeeSnake camerahaspels, waaronder de SeeSnake microReel en microDrain. De microReel binnentrommels worden gebruikt voor leidingen van Ø40 t/m Ø125mm en hebben een stijvere kabel zodat u tot 30 meter de leiding in kunt gaan. De SeeSnake microDrain™ binnentrommels worden gebruikt voor leidingen van Ø30 tot Ø75mm over een afstand tot 20 meter (sifons, baden etc.). 
 
De inspectiecamera kan zowel gebruikt worden in combinatie met alle SeeSnake monitoren en opnamemogelijkheden als met de nieuwe RIDGID micro CA-300 digitale inspectiecamera. 

Ook interessant