Zoeken
Menu

 

Compact, lichtgewicht en optimaal comfort. Dit kenmerkt de nieuwe ROM EcoNomic rioolreinigingsinbouwunit. Voeg daarbij de bijzonder aantrekkelijke prijs en de keus is gemaakt. 
U geniet dagelijks van optimaal en ergonomische bedieningsgemak. Zo beschikt de machine onder andere over een unieke zwenkbare hydraulisch aangedreven hogedrukhaspel (135˚+90˚) met scharnierbare slanginvoergeleider en meedraaiend bedieningspaneel. Daarbij profiteert u van de nieuwste technologie, zoals onze iROM bediening inclusief daglicht display en waterdichte toetsbediening (IP65) met functieweergave (uren- en toerenteller etc.) en automatische service-interval indicator.
 
Deze robuuste rioolreinigingsinbouwunit is geschikt voor inbouw in middelzware bedrijfsauto’s, zoals de VW Transporter, MB Vito, Renault Trafic / Opel Vivaro, Toyota Hiace en Ford Transit. Dankzij het compacte design en het lage eigengewicht kunt u veel water meenemen en houdt u meer (opberg)ruimte over. 
 
De unit wordt geleverd met een krachtige Kubota vloeistofgekoelde dieselmotor inclusief temperatuurbeveiliging en onderhoudsvrije RVS uitlaat. De SPECK hogedruk pomp levert een reinigingsdruk tot 200 bar en een watercapaciteit tot maximaal 100 liter per minuut. Ideaal voor het ontstoppen en reinigen van huisaansluitingen en het hoofdrioolstelsel tot max. Ø500mm.
 
De ROM EcoNomic is standaard van vele extra’s voorzien, waaronder een zwenkbare hydraulisch aangedreven hogedrukhaspel, een watervulslanghaspel met 50 meter ¾” waterslang, iROM bediening en ruime 600 liter watertank. Naast de zeer uitgebreide basisuitvoering heeft u een ruime keuze aan diverse unieke opties en accessoires.
 
Voor meer informatie: ROM bv, tel. +31 (0)342 49 04 17, email: info@rombv.com - www.rombv.com
 
“Met de nieuwe ROM EcoNomic bundelt ROM een aantal ijzersterke eigenschappen. Lichtgewicht, compact en optimaal comfort voor een scherpe prijs. Alles is verwerkt in onze nieuwste rioolreinigingsinbouwunit. Een belangrijk voordeel is dat de zwenkbare hogedruk haspel een bereik heeft van 180°, waardoor u zowel links als rechts haaks op het voertuig kunt werken. Daarnaast is de zwenkbare haspel direct inzetbaar zonder persé uit te hoeven zwenken en reikt deze ver buiten de deuropening van het voertuig”, aldus Eugene Plompen, directeur van ROM bv.
 
Over ROM bv®
ROM is specialist in rioolreinigings- en toilet service materieel voor de rioolreinigings- en toiletservice sector én rijks-, provinciale- en gemeentelijke overheden. ROM is opgericht in 1980 en maakt sinds 2004 deel uit van de KOKS Group. Een greep uit het leveringspakket van ROM: hoge druk rioolreinigingsapparatuur, vacuüminstallaties, toilet service units, RIDGID Kollmann inspectie-, opsporings- en ontstoppingsapparatuur, ENZ Spuitkoppen en RIDGID Tools. Met rioolrenovatie als nieuwste assortimentsuitbreiding biedt ROM nu een écht compleet programma voor de rioolspecialist.

Ook interessant