Zoeken
Menu

Duco Ventilation & Sun Control komt met haar DucoGrille Solid gamma met een sterk staaltje muur- en raamroosters. Letterlijk & figuurlijk, want deze roosters zijn goed bestand tegen vandalisme of zelfs inbraakwerend dankzij hun unieke stevigheid. Met de DucoGrille Solid++ M 30Z is er nu ook een nieuw inbraakwerend muurrooster (tot klasse 2) op de markt.

De DucoGrille Solid++ M 30Z is een inbraakwerende variant, die als opbouw muurrooster onzichtbaar op het kozijn geïnstalleerd wordt en kan bijdragen tot de nachtkoeling van een gebouw. Net zoals bij de overige types van het Solid-gamma, doen de geperforeerde lamellen dienst als insectenwering.

Met staal versterkt

Dit opbouw muurrooster is vervaardigd uit aluminium extrusieprofielen. De meervoudige, ‘stapelbare’ lamellen worden individueel in het met staal versterkte kaderprofiel bevestigd. Bovendien kan het rooster van binnenuit vastgeschroefd worden, zodat er van buitenaf geen schroeven aan te pas komen. Op die manier voldoet de DucoGrille Solid ++ M 30Z aan de Europese norm voor de klasse 2 van inbraakwerendheid.

Ook interessant