Zoeken
Menu

 

Leiden, 6 november 2012 – Op verzoek van de consument breidt Luca Sanitair de serie LUCA VASCA BADEN uit met de solid surface mat versie. De vrijstaande baden zijn volledig massief gegoten van het materiaal solid surface. Dit materiaal is strak en glad en niet poreus.
De mat witte look geeft naast de smalle rand van maar 2,5 cm een extra minimalistische uitstraling. De bijpassende en hoogwaardige opzetkommen maken de serie compleet. 
 
Twee modellen
De nieuwe serie bevat 2 modellen. De Luva 1850M is slank, elegant en ei-vormig. Model Luva 1800M is een symmetrische variant. In beide modellen is de overloop volledig geïntegreerd. De massieve baden zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in mat wit. Deze modellen hebben meer inhoud dan traditionele inbouwbaden, door hun dunne rand.
 
Opzetkom
De bijpassende opzetkommen zijn verkrijgbaar in dezelfde twee varianten. De opzetkommen zijn ook volledig gegoten van solid
surface, welke een zeer luxueuze mat witte uitstraling geeft.
 
Luca sanitair
LUCA SANITAIR groothandel levert 100% Italiaans design. LUCA SANITAIR kenmerkt zich door exclusieve levering voor showrooms, leveringszekerheid, levering franco huis, goede garantievoorwaarden en persoonlijke en ervaren dienstverlening. www.lucasanitair.com
 
Foto 1: Luva 1850M, 183 cm x 85 cm x 61 cm (h).
Vrijstaand bad van solid surface met ruim
ligcomfort, door de smalle rand en het strakke
design.
 
Foto 2: Bijpassende opzetwastafel Luva 1302M ovaal 57,5 cm x 40 cm x 13,5 cm (h) van solid surface.

Ook interessant